Persbericht, september 2017 
De WinterParade komt eraan!

(scroll naar beneden voor persbericht)

 

Persbericht, november 2016
WinterParade programma bekend

 

Persbericht, oktober 2016
WinterParade Amsterdam & Haarlem, dec 2016 & jan 2017

 

Persbericht, december 2015
Speciale editie WinterParade brengt Haarlemmers bij elkaar. Diner met vluchtelingen en Resto VanHarte, do. 7 jan. ’16, Grote of St. Bavokerk.

 

Persbericht, november 2015
WinterParade, programma bekend & kaartverkoop gestart

 

Persbericht, september 2015
WinterParade strijkt neer in Amsterdam en Haarlem

 

Contact
Sonja Werners (persbeleid en voorpublicaties)

T. +31 (0)6 48431697
E. sonja@positievebemoeial.nl

Club Gewalt, foto: Marjolijn van Dijk
PIPS:lab, foto: Marjolijn van Dijk
Snoepmeisje, foto: Marjolijn van Dijk
Silent Disco, foto: Marjolijn van Dijk
Snoepmeisje, foto: Marjolijn van Dijk
Snoepmeisje, foto: Erik van 't Hof

De WinterParade komt eraan!

De WinterParade komt eraan!

 

De WinterParade is er weer! Van 21 t/m 30 december in de Zuiderkerk, Amsterdam en op 5 en 6 januari 2018 in de Grote of St. Bavokerk, Haarlem. Is het theater? Is het lekker eten? Is het de kunst van het samenzijn? De WinterParade hangt aan elkaar van visioenen, ontmoetingen en samenzijn. Op en aan een 120 meter lange tafel vertonen acrobaten, acteurs en muzikanten hun kunsten. De koks en de serveersters klimmen samen met de artiesten op tafel om jouw maaltijd te bereiden en te serveren.

 

Visioenen

Als we in heftige tijden niet weten ‘waar we het moeten zoeken’ geven we ons graag over aan veilige en geruststellende verhalen. Religies doen het, schrijvers en politici doen het en wij doen het als we onze kinderen naar bed brengen en de dag met ze doornemen. En de WinterParade doet het. Wij laten ons hierin inspireren door het meisje met de zwavelstokjes. Haar visioenen waren eigenlijk wensverhalen met een voorspellend tintje ontstaan in tijden van hoge nood. De WinterParade maakt samen met jou haar eigen visioenen die je meevoeren in een kleurrijke totaalbeleving waarin we een film maken, eten, dansen, drinken en genieten van theater en acrobatiek. De hele familie is welkom. De WinterParade is geen echte voorstelling, is geen chic diner, is geen kerstfeest. Het is veel meer; de WinterParade is een mix van visioenen, ontmoetingen en samenzijn.

 

Kleurrijk gezelschap aan tafel

Het programma begint buiten met muziek en een warm drankje. Binnen staat de soep al warm. Een kleurrijk gezelschap van artiesten onder regie van Eva Bauknecht verzorgt een warm welkom en twee voorstellingen voor en twee voorstellingen na het eten. Aan tafel beleef je het allemaal; Club Gewalt, acrobaten van de circusopleiding Codarts Rotterdam, PIPS:lab, Silentdisco.com, de ter plekke opgenomen film en het jaarlijkse visionaire koorwerk onder leiding van Yorick Heerkens. Ondertussen klimmen de koks en de serveersters op tafel om voor jou een eenvoudig, smakelijk diner te verzorgen.

 

Data & kaartverkoop – kaartverkoop start 5 oktober 2017

21 t/m 30 december 2017, Zuiderkerk, Amsterdam & 5 t/m 6 januari 2018, Grote of St. Bavokerk, Haarlem

 

Kaarten zijn per 5 oktober 2017 online te koop via www.winterparade.nl

Entree € 45,00 / kinderen t/m 12 jaar € 22,50 /  CJP € 37,50

Inclusief entree, programma en diner. Drankjes zijn te koop op de avond zelf.

Deur open 18.00 uur, programma & diner 18.30 t/m 22.00 uur, Silent Disco 22.00 t/m 23.00 uur.

 

Voetnoot voor de redactie:

Voor informatie, beeld, interviews of een persaccreditatie kunt u contact opnemen met Sonja Werners, via telefoonnummer 06-48 43 16 97 of email sonja@positievebemoeial.nl.

(credits campagnebeeld: Marjolijn van Dijk)