Beeld: Studio Rios Zertuche

Buiten is het koud, van binnen is het warm

Is het theater? Is het lekker eten? Is het de kunst van het samenzijn?

‘Aan Tafel’ op de WinterParade beleef je het allemaal. ‘De Tafel’ is het podium voor een afwisselend programma met acteurs, dansers, muzikanten en meer. Ondertussen zorgt theaterkok André Amaro voor een spannende maaltijd. Verwacht korte acts van nationaal en lokaal bekende kunstenaars. Artiesten, koks en serveersters beklimmen de tafel en vormen samen met u een kleurrijk gezelschap. Wees welkom!

Helemaal links onderin op deze pagina meld je je aan voor de nieuwsbrief. Zie hier alvast de oktober editie!

ZIN IN DE WINTERPARADE, ZIN IN FAMILIE, ZIN IN LIEFDE

Speciale inzamelingsavond voor SOS Kinderdorpen.

ZIN magazine is dit jaar mediapartner van de WinterParade. Samen zetten we ons in voor SOS Kinderdorpen; dit doen we met een speciale SOS Kinderdorpavond op maandag 22 december, waarmee we geld willen ophalen voor een nieuw, groot familiehuis. De avond is bijzonder omdat er een reeks aan BN’ers op de tafel staat en hun expertise onder de hamer gaat: het publiek wordt uitgenodigd om in een veiling te bieden op diensten, kunstwerken, een privé optreden of verrassing van een BN’er.

Kaartjes voor deze speciale editie kosten € 55, drankjes zijn te koop op de avond zelf. Alle opbrengsten gaan naar SOS Kinderdorpen. Tijdens de tournee wordt ook aandacht gevraagd voor SOS Kinderdorpen en er wordt een geheel vrijwillige donatie gevraagd bij de aankoop van een (online) kaartje. Bekijk video

 

Zuiderkerk Amsterdam, foto: European Architects

AGENDA

De WinterParade trekt tijdens de feestdagen langs ‘kerstkribbenplekken’.

 

Zuiderkerk, Amsterdam

Vrijdag 19, zaterdag 20 & maandag 22 t/m zondag 28 december*

 

Grote of St. Bavokerk, Haarlem

Vrijdag 2 & zaterdag 3 januari

 

Atrium, Den Haag

Zaterdag 14 februari

 

*Maandag 22 december is er een speciale editie t.b.v. geldinzameling voor SOS Kinderdorpen, i.s.m. Zin Magazine.

 

Online kaartverkoop is gestart

Kaartjes kosten € 37,50, dit is inclusief entree, programma en diner. Drankjes zijn te koop op de avond zelf. Op de locatie is er de mogelijkheid om bij de entree te pinnen en contant geld op te nemen via een pinautomaat. Dit jaar werken we samen met Zin Magazine om geld in te zamelen voor SOS Kinderdorpen. Om die reden is er binnenkort een donatie button te vinden op onze website, dit is geheel vrijblijvend. 

 

 

 

foto: Kester Scholten
foto: Erik van 't Hof

VOORPROEVE OP HET PROGRAMMA

We zijn er klaar voor, het programma is zo goed als rond!


We hebben een vol programma met onder meer dans naar een idee van Conny Janssen Danst, muziektheater van Club Gewalt, een dialoog geschreven door Don Duyns uitgevoerd door Maarten Wansink e.a., The Cloud van Aldo Brinkhoff ‘een vliegend orkest; een wolk die geen water regent maar geluid’, gebrabbel van een prominent schrijver waar we de naam nog niet bekend van mogen maken, koorzang onder leiding van Yorick Heerkens van PIPS: lab, muzikale ondersteuning door Eddie B. Wahr en natuurlijk sluiten we af met een dansje op de tafel met de Silent Disco by 433fm. En meer… 

THEATER, DANS, MUZIEK EN ETEN OP EEN TAFEL, 120 METER LANG

De WinterParade trekt tijdens de feestdagen langs bijzondere ‘kerstkribbenplekken’ zoals de Zuiderkerk in Amsterdam, de Grote of St. Bavokerk in Haarlem en het  Atrium, het stadhuis in Den Haag. Er wordt een muziek-, theater- en dansprogramma met diner aangeboden, geserveerd vanaf een 120 meter lange tafel, op schalen die het publiek met elkaar deelt. Wees welkom!

foto: Erik van 't Hof