Beeld: Studio Rios Zertuche

Valentijnsdag met de WinterParade in Atrium Den Haag

Verras jouw Valentijnsliefde met een bezoek aan de WinterParade in het Atrium Den Haag. Is het theater? Is het lekker eten? Is het de kunst van het samenzijn?

 

‘Aan Tafel’ op de WinterParade beleef je het allemaal. ‘De Tafel’ is het podium voor een afwisselend programma met acteurs, dansers, muzikanten en meer. Ondertussen zorgt Amaro Creative Industries voor een stoer Valentijns-diner. Verwacht korte acts van kunstenaars en artiesten die samen met de koks en serveersters de tafel beklimmen en een kleurrijk gezelschap vormen. Wees welkom! Kijk hier voor het programma.

 

KaartverkoopFacebook / Twitter / Nieuwsbrief

Bekijk hier de video van de WinterParade, Zuiderkerk Amsterdam met hetzelfde programma als in Atrium Den Den Haag. Dan weet je wat je te wachten staat op Valentijnsdag, 14 februari!

PROGRAMMA

Tijdens het diner, geserveerd vanaf een 120 meter lange tafel, presenteren we een vol programma. Kijk hier voor het overzicht.

 

Met een choreografie van Conny Janssen Danst, muziektheater van Club Gewalt, een dialoog geschreven door Don Duyns uitgevoerd door Maarten Wansink en Marc NochemThe Cloud ‘een vliegend orkest’ van Aldo Brinkhoff; een wolk die geen water regent maar geluid, een Arabisch mantra van Sabri Saad el Hamus, een kleurenkoor van PIPS: lab, onder leiding van Yorick Heerkens, muzikale ondersteuning door Eddie B. Wahr en natuurlijk sluiten we af met een dansje op de tafel met de Silent Disco by 433fm. Concept: Terts Brinkhoff. Regie: Eva Bauknecht. Programmawijzigingen voorbehouden.

 

Kaartverkoop / Facebook / Twitter / Nieuwsbrief

foto: Erik van 't Hof

TOURNEE

De WinterParade trekt tijdens de feestdagen langs drie bijzondere ‘kerstkribbenplekken’ in Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Maandag 22 december is er een speciale SOS Kinderdorpen editie in samenwerking met Zin Magazine.

  

Atrium Stadhuis, Den Haag
Zaterdag 14 februari
Deur open 18.30 uur, programma 19.00 t/m 22.00 uur. Kaarten / Programma

 

Zuiderkerk, Amsterdam
Vrijdag 19, zaterdag 20 & maandag 22 t/m zondag 28 december
Deur open 18.30 uur, programma 19.00 t/m 22.00 uur. Kaarten / Programma

 

Grote of St. Bavokerk, Haarlem
Vrijdag 2 & zaterdag 3 januari
Deur open 18.30 uur, programma 19.00 t/m 22.00 uur. Kaarten / Programma

 

 

 

Kaartverkoop Amsterdam / Haarlem / Den Haag