Beeld: Studio Rios Zertuche

Buiten is het koud, van binnen is het warm

Kijk hier voor het programma!

 

‘Aan Tafel’ op de WinterParade beleef je het allemaal. ‘De Tafel’ is het podium voor een afwisselend programma met acteurs, dansers, muzikanten en meer. Ondertussen zorgt theaterkok André Amaro voor een spannende maaltijd. Verwacht korte acts van nationaal en lokaal bekende kunstenaars. Artiesten, koks en serveersters beklimmen de tafel en vormen samen met u een kleurrijk gezelschap. Wees welkom!

 

KaartverkoopFacebook / Twitter / Nieuwsbrief

TRAILER WINTERPARADE 2014

Nieuwsgierig? Naar de trailer?

 

 

 

Kaartverkoop / Facebook / Twitter /
Nieuwsbrief

WinterParade Amsterdam, Zuiderkerk

PROGRAMMA

We zijn er klaar voor, het programma is rond!


Tijdens het diner, geserveerd vanaf een 120 meter lange tafel, presenteren we een vol programma. Met een choreografie van Conny Janssen Danst, muziektheater van Club Gewalt, een dialoog geschreven door Don Duyns uitgevoerd door Maarten Wansink en Marc NochemThe Cloud ‘een vliegend orkest’ van Aldo Brinkhoff; een wolk die geen water regent maar geluid, een Arabisch mantra van Sabri Saad el Hamus, een kleurenkoor van PIPS: lab, onder leiding van Yorick Heerkens, muzikale ondersteuning door Eddie B. Wahr en natuurlijk sluiten we af met een dansje op de tafel met de Silent Disco by 433fm. Concept: Terts Brinkhoff. Regie: Eva Bauknecht. Programmawijzigingen voorbehouden.

 

Kaartverkoop / Facebook / Twitter / Nieuwsbrief

foto: Erik van 't Hof

TOURNEE

De WinterParade trekt tijdens de feestdagen langs drie bijzondere ‘kerstkribbenplekken’ in Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Maandag 22 december is er een speciale SOS Kinderdorpen editie in samenwerking met Zin Magazine.

 

Zuiderkerk, Amsterdam
Vrijdag 19, zaterdag 20 & maandag 22 t/m zondag 28 december
Deur open 18.30 uur, programma 19.00 t/m 22.00 uur. Kaarten / Programma

 

Grote of St. Bavokerk, Haarlem
Vrijdag 2 & zaterdag 3 januari
Deur open 18.30 uur, programma 19.00 t/m 22.00 uur. Kaarten / Programma

 

Atrium Stadhuis, Den Haag
Zaterdag 14 februari
Deur open 18.30 uur, programma 19.00 t/m 22.00 uur. Kaarten / Programma

 

Kaartverkoop Amsterdam / Haarlem / Den Haag

Zuiderkerk
ZIN in de WinterParade

ZIN IN DE WINTERPARADE, ZIN IN FAMILIE, ZIN IN LIEFDE

Samen met ZIN magazine zet de WinterParade zich in voor SOS Kinderdorpen met een inzamelingsavond voor een  familiehuis.

 

De speciale editie voor SOS Kinderdorpen is op de avond van maandag 22 december, we hopen geld op te halen voor een nieuw familiehuis. De avond is bijzonder omdat het publiek wordt uitgenodigd om in een veiling te bieden op diensten, kunstwerken, een privé optreden of verrassing van een BN’er.

 

ZIN Magazine / SOS Kinderdorpen / Video