ORGANISATIE

Mobile Arts Projecten
Weverssingel 36
3811 GK Amersfoort
Nederland

 

Contact

info@mobilearts.nl
www.mobilearts.nl
+31 (0)33 465 45 55
+31 (0)33 465 62 46

foto: Karen Rensma

TEAM

Terts Brinkhoff – Creatief directeur
Eva Bauknecht – Regie
Gitte Brouwer & Heleen Rol – Productie
Sonja Werners – (persbeleid & voorpublicaties) pers

PERS

Persbericht, september 2017

 

De WinterParade komt eraan!

De WinterParade is er weer! Van 21 t/m 30 december in de Zuiderkerk, Amsterdam en op 5 en 6 januari 2018 in de Grote of St. Bavokerk, Haarlem. Is het theater? Is het lekker eten? Is het de kunst van het samenzijn? De WinterParade hangt aan elkaar van visioenen, ontmoetingen en samenzijn. Op en aan een 120 meter lange tafel vertonen acrobaten, acteurs en muzikanten hun kunsten. De koks en de serveersters klimmen samen met de artiesten op tafel om jouw maaltijd te bereiden en te serveren.

 

Visioenen
Als we in heftige tijden niet weten ‘waar we het moeten zoeken’ geven we ons graag over aan veilige en geruststellende verhalen. Religies doen het, schrijvers en politici doen het en wij doen het als we onze kinderen naar bed brengen en de dag met ze doornemen. En de WinterParade doet het. Wij laten ons hierin inspireren door het meisje met de zwavelstokjes. Haar visioenen waren eigenlijk wensverhalen met een voorspellend tintje ontstaan in tijden van hoge nood. De WinterParade maakt samen met jou haar eigen visioenen die je meevoeren in een kleurrijke totaalbeleving waarin we een film maken, eten, dansen, drinken en genieten van theater en acrobatiek. De hele familie is welkom. De WinterParade is geen echte voorstelling, is geen chic diner, is geen kerstfeest. Het is veel meer; de WinterParade is een mix van visioenen, ontmoetingen en samenzijn.

 

Kleurrijk gezelschap aan tafel
Het programma begint buiten met muziek en een warm drankje. Binnen staat de soep al warm. Een kleurrijk gezelschap van artiesten onder regie van Eva Bauknecht verzorgt een warm welkom en twee voorstellingen voor en twee voorstellingen na het eten. Aan tafel beleef je het allemaal; Club Gewalt, acrobaten van de circusopleiding Codarts Rotterdam, PIPS:lab, Silentdisco.com, de ter plekke opgenomen film en het jaarlijkse visionaire koorwerk onder leiding van Yorick Heerkens. Ondertussen klimmen de koks en de serveersters op tafel om voor jou een eenvoudig, smakelijk diner te verzorgen.

 

Data & kaartverkoop – kaartverkoop start 5 oktober 2017
21 t/m 30 december 2017, Zuiderkerk, Amsterdam & 5 t/m 6 januari 2018, Grote of St. Bavokerk, Haarlem

Kaarten zijn per 5 oktober 2017 online te koop via www.winterparade.nl
Entree € 45,00 / kinderen t/m 12 jaar € 22,50 / CJP € 37,50
Inclusief entree, programma en diner. Drankjes zijn te koop op de avond zelf.
Deur open 18.00 uur, programma & diner 18.30 t/m 22.00 uur, Silent Disco 22.00 t/m 23.00 uur.

 

Voetnoot voor de redactie:
Voor informatie, beeld, interviews of een persaccreditatie kunt u contact opnemen met Sonja Werners, via telefoonnummer 06-48 43 16 97 of email sonja@positievebemoeial.nl.
Facebook / TwitterVideo