Bedankt

Mede dankzij jullie gulle giften tijdens de WinterParade hebben wij een bedrag van 1000 euro kunnen schenken aan VluchtelingenWerk Nederland. Bedankt voor jullie steun! Benieuwd wat deze stichting hiermee doet? Lees het hier.

Het was een prachtige editie!

Grote dank aan alle bezoekers voor de warmte en gezelligheid!

Programma 2016/2017

Met nieuwe namen als Moeremans & Sons en violistes Kristie en Karen Su in samenwerking met Arlon Luijten, maar ook bekende gezichten, zoals PIPS:lab en CLUB GEWALT. Bekijk hier het volledige programma!

 

 

 

 

Foto: Marjolijn van Dijk

data 2016/2017

22 t/m 30 dec 2016

Zuiderkerk, Amsterdam

 

6 & 7 jan 2017
Grote of St. Bavokerk, Haarlem

Foto: Ad Schaap

LANGUAGE NO PROBLEM

The WinterParade presents a riveting pallet of theatre, music and other ‘language no problem’ shows on stage, with dinner included. Please choose English in the left menu to find more information.

foto: Karen Rensma

"Buiten is het koud, van binnen is het warm"

 

Is het theater? Is het lekker eten? Is het de kunst van het samenzijn? Aan tafel op de WinterParade beleef je het allemaal. ‘De Tafel’ is het 120 meter lange podium voor een afwisselend programma met acteurs, dansers, muzikanten en meer. Ondertussen wordt er gezorgd voor een heerlijke maaltijd. Verwacht korte acts van kunstenaars en artiesten die samen met de koks en serveersters de tafel beklimmen en een kleurrijk gezelschap vormen.

Groepsarrangement vanaf 25 personen

De WinterParade biedt de mogelijkheid om samen met uw bedrijf, familie of vrienden het jaar in kerstsfeer af te sluiten (Amsterdam) of in te luiden (Haarlem). Wij bieden verschillende groepsarrangementen, variërend van een groepsboeking vanaf 25 personen, tot en met een besloten evenement vanaf 250 personen. Kijk links in het menu bij tickets.

foto: Marjolijn van Dijk

IN DE MEDIA

“De stemming er in brengen dat kunnen deze lui wel.” - PAROOL

 

“de WinterParade. Een initiatief om de cultuurliefhebbende mens op alternatieve manier de kerst in te jagen”. – CLEEFT

 

“Zo voor je neus, stampend en hijgend op die tafels, maakt het wel indruk.” - PAROOL

Concept, film & montage: Willem Weemhoff