De WinterParade is voorbij, tot de volgende keer!

foto Sabri Saad El Hamus: Ben Spijker

Speciale editie WinterParade brengt Haarlemmers bij elkaar.

Diner met vluchtelingen en Resto VanHarte, donderdag 7 januari 2016, Grote of St. Bavokerk.

 

Het motto van de WinterParade ‘Buiten is het koud, van binnen is het warm’ wordt bekrachtigd door de WinterParade-editie die donderdag 7 januari vanaf 18.30 uur plaatsvindt in de Grote of St. Bavokerk. De avond staat in het teken van gastvrijheid, samenzijn, lekker eten en vooral de ontmoeting: 250 vluchtelingen zijn uitgenodigd om aan te schuiven, samen met een aantal tolken. De speciale WinterParade-avond is een co-productie van Resto VanHarte, de lokale samenwerkingspartners zijn Slow Food Haarlem, COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, de Koepel) en de Grote of St. Bavokerk. Meer informatie

 

Facebook / Twitter / Nieuwsbrief / Trailer

Parool “De stemming er in brengen dat kunnen deze lui wel.”

“Op de een tafel trakteert Peter Faber – 72 alweer, maar nog altijd met de energie van een enthousiaste puppy – op een peptalk.”

 

Over LucyO N E S “… zo voor je neus, stampend en hijgend op die tafels, maakt het wel indruk.”

 

Facebook / Twitter / Nieuwsbrief / Video

FOTO'S VR 25 DEC 2015

Parool schreef: “De stemming er in brengen dat kunnen deze lui wel.” En dat is niets te veel gezegd, kijk zelf maar op Facebook naar de fotoreportage van Karen Rensma Photography. Deze reportage is 1e kerstdag gemaakt. Een meergangendiner, afgewisseld met theater, muziek, dans op de tafel. En daarna lekker dansen, hup de voetjes op de tafel!

 

 

 

 

Facebook / Twitter / Nieuwsbrief / Video

FOTO'S VR 18 DEC 2015

Mooie sfeerreportage van de 2e dag van de WinterParade op Facebook! Fotografie: Marjolijn van Dijk. Op Facebook staan ook andere verslagen en foto’s van dit jaar en voorgaande jaren. Bekijk hier de sfeervideo van vorig jaar.

 

 

 

 

 

 

 

Facebook / Twitter / Nieuwsbrief / Video

CLEEFT ONLINE REPORTAGE

“Een combinatie van theater‬, viergangendiner‬, silent‬ disco en een hele hoop publieksparticipatie. Dat is de WinterParade. Een initiatief om de cultuurliefhebbende mens op een alternatieve manier de kerst in te jagen. CLEEFT was erbij!”

 

Facebook / Twitter / Nieuwsbrief / Video

FOTO'S DO 17 DEC 2015

Super toffe sfeerreportage van de 1e dag van de WinterParade op Facebook!
Fotograaf: Hoffotograaf, Erik van ‘t Hof. Op Facebook staan ook verslagen en foto’s van voorgaande jaren. Bekijk hier de sfeervideo van vorig jaar.

 

 

 

 

 

 

 

Facebook / Twitter / Nieuwsbrief / Video

Concept, film & montage: Aldo Brinkhoff

*TRAILER*

Het programma & het snoepmeisje komen tot leven! Bekijk de TRAILER.
Let op!

 

 

 

 

Facebook / Twitter / Nieuwsbrief / Video

*WE ZIJN BEGONNEN!*

Buiten is het koud, van binnen is het warm


Is het theater? Is het lekker eten? Is het de kunst van het samenzijn? Aan tafel op de WinterParade beleef je het allemaal. ‘De Tafel’ is het 120 meter lange podium voor een afwisselend programma met acteurs, dansers, muzikanten en meer. Ondertussen wordt er gezorgd voor een heerlijke maaltijd. Verwacht korte acts van kunstenaars en artiesten die samen met de koks en serveersters de tafel beklimmen en een kleurrijk gezelschap vormen. Wees welkom! Tijdens het diner presenteren we een vol programma dat feestelijk wordt afgesloten met een dansje op de tafel met de Silent Disco by 433fm.

 

Facebook / Twitter / Nieuwsbrief / Video

foto: Marjolijn van Dijk